Welcome back! Ask questions, get answers, and join our large community of tax professionals.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Is anyone else having trouble using esignature since loading the latest update?

Highlighted
Level 2
last updated ‎February 24, 2020 9:17 AM

Since loading the update on 2-24-2020, I can not get the signature request to complete loading. It starts to load and then I end up with a blank screen and cannot proceed. Anyone else having this issue?

Labels (1)
0 Cheers
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Level 2
last updated ‎February 24, 2020 9:17 AM

I figured it out... if anyone else runs across this problem...

I unlinked the Intuit payment account and closed Lacerte. I think logged back in, relinked the account, and esignature worked properly.

View solution in original post

4 Replies 4
Highlighted
Level 2
last updated ‎February 24, 2020 9:17 AM

I figured it out... if anyone else runs across this problem...

I unlinked the Intuit payment account and closed Lacerte. I think logged back in, relinked the account, and esignature worked properly.

View solution in original post

Highlighted
Level 3
last updated ‎February 24, 2020 9:17 AM

How did you do that?

0 Cheers
Highlighted
Level 2
last updated ‎February 24, 2020 9:17 AM

How did I get it to work? Just as I mentioned... unlink the account for Intuit payments in the e-signature tab and then close program. Log back in to Lacerte, relink the Intuit payment in the e-signature tab and then everything works again. Unfortunately, I have to do this probably once every two days, but it seems to work.

Highlighted
Level 1
last updated ‎February 24, 2020 9:17 AM

Thank you!

 

0 Cheers